Probleemoplossing bij afvalwaterzuivering

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Heeft u last van slib en ervaart u problemen tijdens de waterzuivering, bijvoorbeeld stank, vet en olie ophoping, slechte slibbezinking of schuimvorming? Schakel dan QM Environmental Services Nederland in. Wij bieden milieuvriendelijke producten aan voor het oplossen van verontreinigingen, zoals slechte slibbezinking, door middel van bacteriën en chemische afvalwaterbehandelingsproducten. Al onze producten zijn ISO-gecertificeerd en van zeer hoge kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op dit gebied weten wij welke producten u nodig heeft voor het oplossen van uw probleem. Of dit nu om slechte slibbezinking of een ander probleem tijdens de waterzuivering gaat, wij helpen u verder. U profiteert bij ons te allen tijde van eerlijk en deskundig advies.

Het gebruik van gespecialiseerde bacteriën in actief slib waterzuivering systemen

Veel afvalwaterzuiveringssystemen maken voor effectieve waterzuivering gebruik van actief slib. Dit slib bevat bacteriën die het afvalwater reinigen. De bacteriën zetten afvalstoffen, met behulp van zuurstof, om in onschadelijk koolzuurgas, water en nieuwe bacteriën. Zo worden deze stoffen door middel van actief slib afgebroken wat zorgt voor een effectieve waterzuivering. Deze methode wordt vaak ingezet bij slechte slibbezinking. Regelmatig ondervinden actief slib- en andere biologische zuiveringssystemen problemen. Onder andere als gevolg van een verandering in de samenstelling van het afvalwater, temperatuur en zuurgraad. Wij bieden verschillende middelen aan voor waterzuivering die deze problemen in actief slib kunnen oplossen. Enkele van die middelen zijn MicroCat- en Aquarel producten. De Aquarel producten bestaan uit mengsels van speciale poly-aluminium verbindingen met organische en anorganische additieven. De middelen verminderen onder andere de groei van draadvormige bacteriën (lichtslib) en gaan de negatieve effecten van deze draadvormers tegen. De MicroCat producten zijn formuleringen op basis van speciaal geselecteerde bacteriën die ingezet worden om het biologisch evenwicht in afvalwaterzuiveringen te herstellen.

Voor de behandeling

Slib ontwatering in centrifuge

Na ontwatering

We helpen u ook bij andere problemen

Naast oplossingen voor slechte slibbezinking bij waterzuivering, biedt QM Environmental Services in Den Haag meerdere producten aan voor onder andere:

Ook voor deze problemen gebruiken we kwalitatief hoogwaardige producten die ontwikkeld zijn op basis van jarenlang onderzoek.

Bel ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het oplossen van slechte slibbezinking, actief slib of waterzuivering door middel van Aquarel en MicroCat? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31-858771365 of door het contactformulier in te vullen. We vertellen u graag meer over onze producten.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl

i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U