Reiniging

QM Environmental Services Nederland levert diverse schoonmaakoplossingen. Deze oplossingen zijn op basis van microbiële en milieuvriendelijke reinigers.

De QM-reinigingsmiddelen productlijn is het resultaat van jaren aan onderzoek dat geleid heeft tot een unieke reeks natuurlijke, microbiële,  biologisch afbreekbare reiniging- en onderhoudsproducten voor gebruik in keukens, toiletgroepen, badkamers en andere locaties van horeca ondernemingen zoals restaurants, hotels, spa ressorts, vakantieparken, sporthallen, zorginstellingen zoals zieken- & verpleeghuizen, scholen en andere commerciële of openbare instellingen.

Elk product is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat noch de prestaties, noch het milieubewustzijn, noch de hygiëne en veiligheid in het gedrang komen wanneer de producten worden gebruikt. De productlijn omvat vloer- en oppervlakte reiniging, urinoironderhoud, geurbestrijding producten. Elk product wordt verpakt voor eenvoudig gebruik, hetzij door onderhoudspersoneel of door service providers.

QM-EcoGard voor groene aanslag verwijdering

QM-EcoGard is in 2017 als test toegepast om groene aanslag op een betonrand van een rioolwaterzuivering te verwijderen. QM-EcoGard bleek het beton zeer effectief te reinigen en na 9 maanden was het behandelde deel schoner dan de omringende betonrand. QM-EcoGard is in 2018 op grote schaal ingezet om de betonnenoppervlakken van de rioolwaterzuivering te reinigen.

Aangezien QM-EcoGard een volledig biologisch product is vormt het geen gevaar voor de biologische zuivering.

Direct na reiniging in mei 2017

Situatie in oktober 2017

Situatie in januari 2018

QM-OSC reinigt vloer in bedrijfshal met rubber en olieaanslag

QM-OSC is ingezet om in een bedrijfshal met veel heftruck verkeer de vloer te reinigen zodat de witte belijning weer zichtbaar werd.

Aangezien QM-OSC gebruik maakt van bacteriën die olien en andere organische bestandsdelen afbreken werkt het op lange termijn door en wordt het oppervlak diep gereinigd.

Voor reiniging

Na Reiniging

MicroCat®-ECL reinigt vloerbekleding in trein

Een trein met vervuilde vloerbedekking werd effectief met MicroCat®-ECL schoon gemaakt.

MicroCat®-ECL is een reiniger op basis van gefermenteerde plantenextracten. Tijdens de fermentatie ontstaan enzymen en plantaardige zepen die zeer effectief zijn bij het emulgeren en afbreken van vuilresten. Hierdoor kan het product diep in de vezels van het tapijt doordringen en zorgde dit ervoor dat de originele kleur van het tapijt hersteld werd en er een aangename geur achterbleef.

Voor reiniging

Na Reiniging

Producten

Onze producten zijn inzetbaar op bijna elke lokatie. De producten zijn ongevaarlijk en bestaan uit, veilige micro-organismen en niet bijtende reinigers van natuurlijke oorsprong of synthetische oorsprong met een zeer hoge mate van biologische afbreekbaarheid.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze productspecialisten.

MicroCat®-BFL is een vloeibare specialistische microbiële oppervlakte reiniger voor keuken met gladde vloeren als gevolg van vetresten. De bacteriën in het product eten de vetrestanten in de poriën en naden van de vloer waardoor de vloer zijn natuurlijke ruwheid weer terug krijgt. Is te gebruiken naast de traditionele vloerreiniger (1x per week) of als vervanger. Dosering voor sterk verontreinigde vloeren 64 ml per liter dweilwater. Voor licht vervuilde vloeren gebruikt u 32 ml per liter dweilwater. Leverbaar in 5 Liter jerrycans

Een vloeibare, pH neutrale, enzymatische General Purpose Reiniger / Onvetter op basis van gefermenteerde plantenextracten voor het reinigen van alle soorten oppervlak. Hout, plastic, tegels, metaal, aluminium, tapijt wordt allemaal ontdaan van vuil en vet met MicroCat®-ECL. Ook het reinigen van afzuigkappen en vetfilters in horeca keukens kan uitstekend met dit product. Onverdund of 1 op 10 verdunning in water gebruiken op zwaar vervuilde oppervlakken of 1 op 30 voor standaard reiniging. Verkrijgbaar in 5 L jerrycans
MicroCat®-FL is een schuimende microbiële reiniger die ideaal geschikt is voor gebruik in vervuilde en stinkende afvoeren van de biertapinstallatie, frisdrankautomaten en spoelbakken en moeilijk bereikbare hoekjes achter barmeubilair waar vuil zich ophoopt en waarin rioolvliegjes zich kunnen voortplanten. Wordt met behulp van drukspuit aangebracht. Leverbaar in 5 L jerrycans.
Een specialistische viskeuze reiniger voor badkamerafvoeren in hotelkamers. Deze afvoeren gaan geuren als de kamers weinig in gebruik zijn. De bacteriën in het product reinigen de binnenwanden van de afvoeren zodat de vuilresten die voor deze geur zorgen verwijdert worden en de afvoer niet meer geurt. Handmatig met spuitfles te doseren. Leverbaar in 5 L jerrycans met dispenser (voor het vullen van de spuitfles).
De QM-BioBlock is een urinoirblokje dat ingezet kan worden als vervanging van chemische blokjes. Chemische urinoir blokjes camoufleren slechts de urinegeur maar de QM-BioBlock breekt de verbindingen die de geur veroorzaken echt af. Dit zorgt niet alleen voor minder stank maar ook voorkomt het de vorming van urinesteen aanslag op de binnenzijde van het urinoir en afvoer. QM-BioBlock is verkrijgbaar in potten met 40 tabletten
QM-UrineSmell Killer – Deze specialistische microbiologische ontgeurder is speciaal ontwikkelt om urinegeuren te neutraliseren. Toiletten op lagere scholen maar ook openbare toiletten in sporthallen, zwembaden, bibliotheken, etc.. hebben vaak te kampen met urinestank afkomstig van vloeren. QM-UrineSmell Killer verwijdert en voorkomt deze geuren door de werking van bacteriën die urinesteen en ureum resten afbreken. Deze resten bevinden zich op de tegel of in de naden en kunnen langdurig stank blijven vormen maar door de werking van de bacteriën in QM-UrineSmell Killer worden ze verwijdert en verdwijnt de stank. QM-UrineSmell Killer is leverbaar in 1 L spuitflessen en navulverpakkingen van 10 Liter.
QM-EcoGard is biologische groene aanslagreiniger is het perfect alternatief voor de schadelijke reinigers die momenteel op de markt zijn en vaak als biologisch verkocht worden. QM-EcoGard bevat natuurazijn in combinatie met gefermenteerde planten en algenextracten. Dit is een 100% natuurproduct dat ingezet kan worden als reiniger voor groen uitgeslagen tegelvloeren, houten vlonders, schuttingen, muren, daken, etc.. QM-EcoGard wordt geleverd in 5 L jerrycans.
QM-OSC is een microbiologische reiniger voor oprijlanen, parkeerplaatsen en garagevloeren met olievlekken. De bacteriën in QM-OSC trekken in de vloer en breken aldaar de olieresten af zodat er een langdurige diepte werking is die ervoor zorgt dat de vlek daadwerkelijk verdwijnt en niet na een tijdje weer terug komt. QM-OSC is leverbaar in 10 L jerrycans