Lichtslib

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Heeft u tijdens het zuiveren van afvalwater last van lichtslib? Dan helpen wij u met een passende oplossing. QM Environmental Services Nederland is gespecialiseerd in milieubiotechnologische en chemische oplossingen voor milieuproblemen in water, bodem en lucht. Onze oplossingen zijn milieuvriendelijk, zeer effectief en gebaseerd op jarenlang onderzoek in binnen- en buitenland.

Een effectieve en duurzame behandeling van lichtslib

Lichtslib ontstaat door de ontwikkeling van draadvormige micro-organismen in het water. Om dit tegen te gaan, bieden we bij QM Environmental Services in Den Haag diverse oplossingen aan. Een van deze oplossingen is een slurry behandeling. Bij deze behandeling wordt het slib dat vrijkomt tijdens het zuiveren van afvalwater, behandeld. Er worden coagulanten en flocculanten toegevoegd aan het lichtslib. Door de coagulanten worden er kleine vlokjes gevormd die vervolgens door de flocculanten aan elkaar gelijmd worden. Hierdoor kan de slibbezinking plaatsvinden en wordt het water gezuiverd van slib.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van natuurlijke waterzuivering en het voorkomen van lichtslib? Of wil u nare stank neutraliseren? Neem dan gerust contact met ons op, vertel ons meer over uw probleem en wij bekijken de mogelijkheden voor de beste oplossing. We geven u deskundig en eerlijk advies en bieden u alleen producten aan die ook echt uw probleem verhelpen. Bel ons op +31-858771365 of vul het contactformulier in.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl

i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U