Natuurlijke en biologische waterzuivering

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

QM Environmental Services Nederland biedt verschillende oplossingen aan tegen verontreinigingen, waaronder natuurlijke en biologische waterzuivering. Al onze oplossingen zijn milieuvriendelijk. De producten die we gebruiken zijn ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek. Daarnaast zijn ze ISO gecertificeerd. U profiteert bij ons van kwalitatief hoogwaardige producten die verontreinigingen in communaal en industrieel afvalwater effectief aanpakken.

Natuurlijke en biologische waterzuivering door middel van actief slib

Natuurlijke en biologische waterzuivering is een bekende technologie voor de behandeling van afvalwater. Bij deze behandeling worden organische componenten en anorganische nutriënten in het afvalwater op een biologische manier omgezet en afgebroken door actief slib. Het actief slib bevat bacteriën die de aanwezige afvalwaterstoffen als voedsel gebruiken. Ze eten de stoffen als het ware op, waardoor het water vrijkomt van deze afvalstoffen. Biologische en natuurlijke waterzuivering kent verschillende voordelen. Zo wordt deze techniek al decennialang toegepast en is er veel kennis van en ervaring met de verschillende mogelijkheden. Het is daarnaast een betrouwbare en effectieve techniek die op een voordelige manier uitgevoerd kan worden.

MicroCat voor Septic Tank & IBA's

MicroCat & Aquarel voor rioolwaterzuivering

MicroCat & Aquarel voor industriële afvalwaterzuivering

Informeer naar de mogelijkheden

Bij QM Environmental Services in Den Haag zijn we gespecialiseerd in milieubiotechnologische en chemische oplossingen voor milieuproblemen in bodem, water en lucht. Daarom bieden we naast natuurlijke en biologische waterzuivering ook producten voor andere toepassingen aan. Denk hierbij aan de biologische sanering van vervuild grondwater en rioolreiniging. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31-858771365. Samen met u kijken we naar de meest passende oplossing voor uw probleem en geven we advies op maat.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl

i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U