Biologische sanering van vervuild grondwater

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

QM Environmental Services Nederland biedt vanuit Den Haag producten aan die worden ingezet bij de biologische sanering van vervuild grondwater. De producten die wij hiervoor gebruiken zijn ISO-gecertificeerd en van hoogwaardige kwaliteit. Met deze middelen saneren we het verontreinigde grondwater op een milieuvriendelijke en effectieve manier. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de sanering van vervuilde grond en helpen u dan ook graag verder met onze expertise. U rekent bij ons dan ook op een uitstekende oplossing op duurzame wijze.

Verschillende middelen voor de biologische sanering van vervuild grondwater

De producten die we gebruiken voor de biologische sanering van vervuilde grond en vervuild grondwater zijn MicroCat, BAC range, EOx en EAS. Deze middelen stimuleren de biologische afbraak van verontreinigingen. Denk hierbij aan verontreinigingen door petroleumproducten en ontvettingsmiddelen, maar ook door explosieve stoffen. Wat de oorzaak van de vervuilde grond of het vervuild grondwater ook is, met biologische sanering helpen we u verder. Door onze jarenlange ervaring en kwalitatief hoogwaardige producten komen we met een oplossing op maat voor uw probleem. We denken graag met u mee en geven eerlijk en betrouwbaar advies bij de sanering van iedere gewenste bodem.

Injectie van EOS substraat

Bioaugmentatie met BAC9 voor complete anaerobe afbraak van VoCl's

pH buffering met CoBupHMg

Aerobe afbraak minerale olie, BTEX & PAK's met EOx

EOSzvi - nulwaardig ijzer in combinatie met substraat

Bel ons op voor meer informatie over onze producten

Schakel ons in voor duurzame probleemoplossing bij afvalwaterzuivering. Wilt u meer informatie over de biologische sanering van vervuild grondwater? Of bent u benieuwd naar onze andere toepassingen, bijvoorbeeld voor rioolwaterzuivering? Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een professionele sanering van vervuilde grond. U bereikt ons door te bellen naar +31-858771365. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen in dat geval zo snel mogelijk contact met u op, zodat u de sanering van vervuilde grond zo effectief mogelijk kunt aanpakken.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl
i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U