Bodemsanering

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

QM Environmental Services Nederland in Den Haag is een betrouwbare leverancier van producten die ingezet worden voor bodemsanering. Wilt u de sanering van een vervuilde bodem in eigen handen nemen? Dan heeft u hier natuurlijk wel de juiste producten voor nodig. Als leverancier voorzien wij u van de beste milieubiotechnologische en chemische oplossingen voor de sanering van milieuproblemen in ieder type bodem.

Bodemsanering met behulp van duurzame en milieuvriendelijke producten

De sanering van een verontreinigde bodem is in sommige gevallen essentieel. Wanneer er nieuwe woningen of kantoorpanden op de plek van de bodem worden gebouwd, is het goed om te kiezen voor bodemsanering. Hierdoor maakt u het terrein gezond en geschikt voor een nieuwe functie. Ons gespecialiseerde team bestaat uit experts met jarenlange ervaring op het gebied van biologische bodemsanering. Zij staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies over de sanering van ieder type bodem. Daarnaast geven ze u tips over het gebruik van de juiste producten voor een effectieve, duurzame en milieuvriendelijke bodemsanering. Wanneer u vervuilde grond wilt saneren, voorzien wij u van producten van hoogwaardige kwaliteit die ook nog eens ISO-gecertificeerd zijn. Dit zijn onder andere producten van Aquarel.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Maak gebruik van onze expertise

Gaat u aan de slag met de sanering van uw bodem? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen op het gebied van bodemsanering. Onze experts denken met u mee en zorgen voor eerlijke en duurzame oplossingen. Bel naar +31-858771365 of vul het contactformulier in. Ook voor diverse producten voor grondwatersanering schakelt u ons in.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl

i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U