Vervuilde grond saneren

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Bij QM Environmental Services Nederland bieden we verschillende producten aan waarmee u vervuilde grond kunt saneren. Wij zijn een leverancier met jarenlange ervaring in het leveren van milieubiotechnologie en chemische oplossingen voor bodem-, lucht- en waterproblemen. Hierbij houden we altijd rekening met het milieu en de gezondheid van mensen.

Vervuilde grond saneren met producten van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u vervuilde grond wilt gebruiken voor nieuwe bestemmingsdoeleinden, dan is het belangrijk om deze eerst goed te saneren. Zo weet u zeker dat er geen ongezonde situatie ontstaat wanneer u gaat bouwen. De producten uit ons assortiment richten zich op het stimuleren van de biologische afbraak van verontreinigingen, waaronder benzine. Wanneer u vervuilde grond wilt saneren, is het belangrijk om de juiste producten van MicroCat te gebruiken. U wilt tenslotte dat alles zo goed mogelijk zijn werk doet en dat u de grond eventueel kunt gebruiken voor zijn volgende doel. U kunt bij ons ook terecht voor producten voor grondwatersanering. Ook wanneer u andere problemen ervaart, zoals lichtslib tijden het zuiveren van afvalwater, staan wij voor u klaar. Profiteer van onze expertise voor een natuurlijke waterzuivering.

In situ bodemsanering

EOx voor aerobe sanering

EAS voor anoxische sanering d.m.v. sulfaatreductie

Bioaugmentatie

EOSpro, EOS100, EOSQR en EOSzvi elektronendonoren voor reductieve dechlorering

Maak gebruik van onze expertise

Voor ons zijn milieuvriendelijke en duurzaam geïntegreerde oplossingen erg belangrijk. Voor het saneren van vervuilde grond bent u bij ons dan ook verzekerd van producten van hoogwaardige kwaliteit. Alle producten zijn ISO-gecertificeerd en probleemoplossend op een duurzame manier. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat QM Environmental Services in Den Haag voor u kan betekenen? Neem contact op met een van onze experts en ontdek de vele mogelijkheden, waaronder de optie voor een ontgeuringsinstallatie. Bel naar +31-858771365 of vul het contactformulier in.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A
2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl
i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U