Grondwatersanering

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Bij QM Environmental Services Nederland in Den Haag kunt u te allen tijde terecht voor kwalitatief hoogwaardige producten voor grondwatersanering. Wij hebben een breed aanbod aan producten die ISO-gecertificeerd zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze industrie weten we precies welke producten u nodig heeft en waar deze aan moeten voldoen. Daarom denken onze experts graag met u mee over de beste en duurzaamste oplossing voor uw probleem.

De beste producten voor duurzame grondwatersanering

Grondwatersanering is nodig wanneer de grond en het grondwater ernstig vervuild zijn geraakt. Wanneer u onze producten van MicroCat bestelt, bent u verzekerd van producten van de hoogste kwaliteit voor het saneren van vervuilde grond. Deze producten worden namelijk ondersteund door een team van ingenieurs en wetenschappers, die helpen bij het ontwerp en de implementatie van een saneringsproject. Daarnaast is er onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar gedaan in binnen- en buitenland. Wij zorgen altijd voor een duurzame en biologische oplossing voor uw probleem.

 

In situ sanering

Elektronen donoren voor reductieve dechlorering van VoCl's

pH buffering

Bioaugmentatie

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u gebruikmaken van een van onze geïntegreerde oplossingen voor duurzame grondwatersanering? Neem dan gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. De specialisten van ons bedrijf luisteren naar uw verhaal en staan voor u klaar met deskundig advies en handige tips. U bereikt ons telefonisch via +31-858771365 of door het invullen van ons contactformulier.

 

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl

i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U