Geuren neutraliseren in fabrieken

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Heeft u last van onaangename geuren en wilt u deze op een milieuvriendelijke wijze laten neutraliseren in uw fabrieken of andere zakelijke locaties? QM Environmental Services staat voor u klaar. Wij zijn uw partner op het gebied van milieubiotechnologische en chemische oplossingen voor vervuiling in de lucht, water of bodem. Hieronder valt bijvoorbeeld ook het neutraliseren van nare geuren in fabrieken of andere zakelijke panden. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Achterblijvende geuren laten neutraliseren in fabrieken door dé specialist

Ons team in Den Haag is gespecialiseerd in het oplossen van bodem-, lucht- en waterproblemen op een duurzame en milieuvriendelijke wijze. Onze toepassingen en producten voor het neutraliseren van geuren in fabrieken zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Bij het vaststellen van de juiste oplossing wordt er altijd gekeken naar het economische rendement en het effect op het milieu en de economie. Hierdoor bent u verzekerd van een toepassing of product die zowel kosteffectief als milieuvriendelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een eenvoudig te bedienen ontgeuringsinstallatie die direct werkt.

Dry Vapour Technologie voor ontgeuring van bedrijfshallen

Dry Vapour of QM-Atom range geurcontrole rondom afvalwaterbassins

H2S & Stank bestrijding met MicroCat-ANL in riolen

Dry Vapour Geurcontrole bij composteerinrichtingen

Ontgeuring van afvaltransfer hallen

Neem contact met ons op voor meer informatie

De producten die wij inzetten zijn ISO-gecertificeerd en laten geen blijvende schade achter. Wilt u gebruikmaken van onze expertise? Neem contact met ons op door te bellen naar +31-858771365 of door het contactformulier in te vullen. Presenteer ons met uw probleem en wij zorgen voor een milieuvriendelijke en effectieve oplossing.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl

i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U