Vetophopingen verwijderen in zandvangers van rioolzuiveringen

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Wanneer u last heeft van overmatige vetophoping in uw zandvanger, zit u bij QM Environmental Services in Den Haag helemaal goed voor adequate rioolwaterzuivering. Wij bieden verschillende milieuvriendelijke oplossingen aan om verontreinigingen tegen te gaan. Onze producten worden toegepast in verschillende situaties, waaronder bij rioolreiniging, industriële en communale afvalwaterbehandeling en bodem- en grondwatersanering. We bieden kwalitatief hoogwaardige producten aan die ISO gecertificeerd zijn.

Zand, klei en leem verwijderen met een zandvanger voor rioolwaterzuivering

Met een zandvanger kunnen deeltjes zand, klei en leem verwijderd worden tijdens de rioolwaterzuivering. Door de watersnelheid te verlagen, kan de zandvanger de deeltjes uit het water halen. Dit gebeurt aan de hand van bodemschrapers. Een zandvanger bestaat uit vaak uit ondiepe, vierkante bakken of rechthoekige tanks waar het water horizontaal doorstroomt.  Vetten in het rioolwater hebben de neiging om op te gaan drijven in zandvangers. Dit kan de optimale werking van de zandvanger belemmeren en zorgen voor extra onderhoud. Met de microbiële MicroCat-producten kunnen deze vetophopingen effectief worden afgebroken zodat de zandvanger optimaal blijft werken. Verwijdering van vetten uit de zandvanger blijft op deze manier tot een minimum beperkt.

Oplossingen voor rioolreiniging

Naast oplossingen voor vetten in zandvangers biedt QM Environmental Services Nederland meerdere oplossingen aan voor rioolwaterzuivering en het reinigen van rioleringen. Denk hierbij aan de ontgeuring van rioolstank dat vrijkomt bij ontluchting van het riool of het oplossen van vet in rioleringen. Op wat voor manier u uw riolering ook wilt reinigen, wij staan voor u klaar met kwalitatief hoogwaardige producten.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Neem contact met ons op voor advies op maat

Wilt u advies voor het behandelen van uw zandvanger voor rioolwaterzuivering? Of heeft u vragen over onze andere oplossingen voor rioolreiniging? Bel ons dan op +31-858771365 of vul het contactformulier in. Wij geven u graag advies op maat.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl

i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U