Vetophopingen verwijderen in zandvangers van rioolzuiveringen

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Wanneer u last heeft van overmatige vetophoping in uw zandvanger, dan schakelt u QM Environmental Services Nederland in voor adequate rioolwaterzuivering. Wij bieden verschillende milieuvriendelijke oplossingen aan om verontreinigingen tegen te gaan. Onze producten worden toegepast in diverse situaties, waaronder rioolreiniging, industriële en communale afvalwaterbehandeling en bodem- en grondwatersanering. U bent te allen tijde verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten die ISO-gecertificeerd zijn.

Zand, klei en leem verwijderen met een zandvanger voor rioolwaterzuivering

Suggestie om de zin actiever te maken: Een zandvanger verwijdert zand, klei en leem tijdens de rioolwaterzuivering. Door het verlagen van de watersnelheid, haalt de zandvanger de deeltjes uit het water. Dit gebeurt aan de hand van bodemschrapers. Een zandvanger bestaat vaak uit ondiepe, vierkante bakken of rechthoekige tanks waar het water horizontaal doorstroomt. Vetten in het rioolwater hebben de neiging om op te gaan drijven in zandvangers. Dit belemmert de optimale werking van de zandvanger en zorgt voor extra onderhoud. Met de microbiële producten van MicroCat worden deze vetophopingen effectief afgebroken, zodat de zandvanger voor rioolwaterzuivering optimaal blijft werken. Verwijdering van vetten uit de zandvanger blijft op deze manier tot een minimum beperkt.

Diverse oplossingen voor rioolreiniging

Naast oplossingen voor vet in een zandvanger biedt QM Environmental Services in Den Haag meerdere oplossingen aan voor rioolwaterzuivering en het reinigen van rioleringen. Denk hierbij aan de ontgeuring van rioolstank die vrijkomt bij ontluchting van het riool of het oplossen van vet in rioleringen. Op wat voor manier u uw riolering ook wilt reinigen, wij staan voor u klaar met kwalitatief hoogwaardige producten. Zo realiseren we een duurzame geurbestrijding.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Neem contact met ons op voor advies op maat

Wilt u deskundig advies ontvangen voor het behandelen van uw zandvanger voor rioolwaterzuivering? Of heeft u vragen over onze andere oplossingen voor rioolreiniging? Neem dan gerust eens contact met ons op. Bel naar +31-858771365 of vul het contactformulier in. Wij geven u graag advies op maat.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl

i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U