Vet in het riool oplossen

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Wanneer vet zich ophoopt in het riool, is het snel en effectief oplossen hiervan erg belangrijk. Vet veroorzaakt namelijk verstoppingsproblemen en kan voor veel overlast zorgen in afvoer- en rioolstelsels. Daarnaast zorgt ophopend vet in leidingen en gemalen voor geuroverlast. Om dit tegen te gaan, kunt u het best het riool ontvetten met kwalitatief hoogwaardige producten. QM Environmental Services Nederland helpt u hier graag bij. Wij bieden verschillende producten en oplossingen aan die uw probleem verhelpen!

Vet in het riool oplossen met onze MicroCat producten

Voor het oplossen van vet in het riool gebruiken wij microbiële producten van MicroCat. Met deze producten ontvetten we het riool van bedrijven en gemeenten in zowel binnen- als buitenland. De microbiële vloeistof is daarnaast ontwikkelt om geuren vanuit rioleringen af te breken. Ook werken de producten preventief, zodat verstoppingen en hinderlijke geuren in het riool voorkomen worden. Dit heeft als gevolg dat u bespaart op onderhoudskosten en u overlast voor de omgeving voorkomt.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Andere oplossingen voor het reinigen van het riool

Naast het ontvetten van het riool bieden we ook andere oplossingen aan voor het reinigen van rioleringen. Zo bieden we producten aan die zorgen voor ontluchting van het riool, waardoor rioolstank wordt voorkomen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een zandvanger voor rioolwaterzuivering waarmee zand, leem of klei verwijderd worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het oplossen van vet in het riool? Bent u benieuwd welke producten u kunt gebruiken om het riool te ontvetten? Neem dan contact met onze specialisten in Den Haag. Bel ons op +31-858771365 of vul het contactformulier.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl

i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U