Door middel van ontluchting rioolstank oplossen

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Bent u op zoek naar u een professional die door middel van ontluchting en reiniging rioolstank oplost? Maak gebruik van de expertise van QM Environmental Services Nederland. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in rioolreiniging en bieden milieuvriendelijke oplossingen aan voor het voorkomen van stankoverlast in het riool. Al meer dan 25 jaar zijn wij werkzaam in deze industrie en u profiteert bij ons dan ook van veel expertise wat betreft het oplossen van rioolstank middels ontluchting. We gebruiken ISO-gecertificeerde producten die op basis van jarenlang onderzoek zijn ontwikkeld. Op deze manier bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige oplossingen op het gebied van stankoverlast in het riool of andere problemen met de riolering.

Hoe helpt ontluchting bij het oplossen van rioolstank?

Bij QM Environmental Services in Den Haag bieden we effectieve oplossingen aan tegen verstoppingsproblemen en stankoverlast in de riolering en pompgemalen van het riool. Deze problemen worden vaak veroorzaakt door dierlijke en plantaardige vetten en minerale oliën. De verstopping zelf is al vervelend, maar ook de stankoverlast in de riolering is onprettig. Voor het oplossen van rioolstank speelt ontluchting een belangrijke rol. Ontluchting zorgt er namelijk voor dat het rioolwater niet komt opborrelen vanuit de riolering en dat afvalwater probleemloos  wegstroomt, waardoor de rioolstank wegblijft.

Rioolgemaal voor de behandeling

Rioolgemaal na de behandeling

Preventieve maatregelen voor het oplossen of voorkomen van rioolstank

Om stankoverlast in het riool in de toekomst te voorkomen, gebruiken wij microbiële producten van MicroCat. Deze producten werken preventief en voorkomen verstoppingen en stankoverlast in de riolering. De microbiële vloeistof is ontwikkeld om geuren vanuit het riool af te breken en zorgt daarmee voor geurbestrijding. Onze specialisten analyseren voor u de situatie en bedenken op basis van de uitkomsten een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor de ontluchting en reiniging van het riool. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van milieubiotechnologische en chemische oplossingen voor water, bodem en lucht.

Bel ons op voor advies op maat over stankoverlast in het riool

Wilt u naast het oplossen van rioolstank door middel van ontluchting ook andere problemen in uw riool aanpakken? Zoekt u bijvoorbeeld een zandvanger voor rioolwaterzuivering of wilt u vet in het riool oplossen? Ook dan schakelt u onze ervaren experts in! Aan de hand van uw probleem vertellen we u meer over de diverse mogelijkheden en voorzien we u van deskundig advies op maat. Bel ons op +31-858771365 of vul het contactformulier in. Onze specialisten voorzien u graag van de juiste service.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A
2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl
i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U