Rioolstank oplossen door middel van ontluchting en reiniging

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Zoekt u een professional die door middel van ontluchting en reiniging rioolstank kan oplossen? Dan kunt u terecht bij QM Environmental Services Nederland. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in rioolreiniging en bieden milieuvriendelijke oplossingen aan voor het voorkomen van stankoverlast in het riool. Al meer dan 25 jaar zijn we werkzaam in deze industrie en u profiteert bij ons dan ook van veel kennis. We gebruiken ISO gecertificeerde producten die op basis van jarenlang onderzoek zijn ontwikkeld. Op deze manier verzekeren wij u van kwalitatief hoogwaardige oplossingen op het gebied van stankoverlast in het riool.

Hoe helpt ontluchting bij het oplossen van rioolstank?

Bij QM Environmental Services in Den Haag bieden we effectieve oplossingen aan tegen verstoppingsproblemen in rioleringen en pompgemalen. Deze problemen worden vaak veroorzaakt door dierlijke en plantaardige vetten en minerale oliën. Niet alleen de verstopping zelf is vervelend, maar ook de stankoverlast in de riolering is onprettig. Voor het oplossen van rioolstank speelt ontluchting een belangrijke rol. Ontluchting zorgt ervoor dat het rioolwater niet komt opborrelen vanuit de riolering en dat afvalwater probleemloos kan wegstromen. Om stankoverlast in het riool in de toekomst te voorkomen, gebruiken wij microbiële producten van MicroCat. Deze producten werken preventief en voorkomen verstoppingen en stankoverlast in de riolering. De microbiële vloeistof is ontwikkeld om geuren vanuit het riool af te breken en zorgt daarmee voor geurbestrijding.

Rioolgemaal voor de behandeling

Rioolgemaal na de behandeling

Bel ons voor advies op maat over stankoverlast in het riool

Wilt u naast het oplossen van rioolstank door middel van ontluchting ook andere problemen in uw riool aanpakken? Zoekt u bijvoorbeeld een zandvanger voor rioolwaterzuivering of wilt u vet in het riool laten verwijderen? Ook dan zit u bij ons helemaal goed! Aan de hand van uw probleem vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en geven we deskundig advies op maat. Bel ons op +31-858771365 of vul het contactformulier in.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A
2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl
i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U