Geurbestrijding in de industrie

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Bent u op zoek naar een professionele partij op het gebied van geurbestrijding in de industrie? Schakel dan de experts van QM Environmental Services Nederland in Den Haag in. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in milieubiotechnologische en chemische oplossingen voor milieuproblemen in bodem, water en lucht.

Effectieve middelen voor geurbestrijding in de industrie

Geurbestrijding in de industrie wordt voornamelijk ingezet bij fabrieken. Hier vormt geuremissie namelijk een serieus probleem. De geuren zijn niet alleen onprettig voor omwonenden, maar kunnen ook schadelijk zijn voor de volksgezondheid. Dit is vooral het geval wanneer iemand regelmatig wordt blootgesteld aan de verschillende geuren en stoffen. Om deze risico’s te voorkomen, leveren wij diverse producten om geuren te neutraliseren en geurvorming tegen te gaan. Denk hierbij aan microbiële producten van MicroCat, Dry Vapor Unit ontgeuringsinstallaties en QM-Bioactivatoren. Deze producten worden niet alleen ingezet voor geurbestrijding in de industrie, maar ook voor:

Dry Vapour Technologie voor ontgeuring van bedrijfshallen

Dry Vapour of QM-Atom range geurcontrole rondom afvalwaterbassins

H2S & Stank bestrijding met MicroCat-ANL in riolen

Dry Vapour Geurcontrole bij composteerinrichtingen

Ontgeuring van afvaltransfer hallen

Bespreek de mogelijkheden van geurcontrole

Bent u op zoek naar een effectieve en duurzame oplossing voor geurbestrijding in de industrie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van geurcontrole te bespreken. We vertellen u meer over onze producten en voorzien u aan de hand van uw situatie van deskundig en eerlijk advies. Bel ons op +31-858771365 of vul het contactformulier in.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl

i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U