Geurbestrijding in de industrie

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Bent u op zoek naar een professionele partij op het gebied van geurbestrijding in de industrie? Dan zit u bij QM Environmental Services Nederland helemaal goed. Wij zijn gespecialiseerd in milieubiotechnologische en chemische oplossingen voor milieuproblemen in bodem, water en lucht. Vanuit Den Haag bieden we ISO gecertificeerde producten aan die ingezet worden bij een breed scala aan toepassingen. Onze oplossingen zijn milieuvriendelijk en ook bij geurbestrijding gaan we duurzaam te werk.

Ga duurzaam te werk met onze middelen voor geurbestrijding in de industrie

Geurbestrijding in de industrie wordt voornamelijk ingezet bij fabrieken. Hier vormt geuremissie een serieus probleem. De geuren zijn namelijk niet alleen onprettig voor omwonenden, maar kunnen ook schadelijk zijn voor de volksgezondheid. Dit is vooral het geval wanneer iemand regelmatig blootgesteld wordt aan de verschillende geuren en stoffen. Om deze risico’s te voorkomen, leveren wij verschillende producten om geuren te neutraliseren en geurvorming tegen te gaan. Denk hierbij aan microbiële producten van MicroCat, Dry Vapor Unit ontgeuringsinstallaties en QM-Bioactivatoren. Met deze middelen kunt u geurbestrijding duurzaam uitvoeren en zorgt u voor een effectieve oplossing van het probleem. De producten worden niet alleen ingezet voor geurbestrijding in de industrie, maar ook voor:

Dry Vapour Technologie voor ontgeuring van bedrijfshallen

Dry Vapour of QM-Atom range geurcontrole rondom afvalwaterbassins

H2S & Stank bestrijding met MicroCat-ANL in riolen

Dry Vapour Geurcontrole bij composteerinrichtingen

Ontgeuring van afvaltransfer hallen

Bespreek de mogelijkheden van geurcontrole

Zoekt u een effectieve oplossing voor geurbestrijding in de industrie, maar wilt u hierbij wel duurzaam te werk gaan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van geurcontrole te bespreken. We vertellen u meer over onze producten en geven aan de hand van uw situatie deskundig en eerlijk advies. Bel ons op +31-858771365 of vul het contactformulier in.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl

i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U