Ammoniakgeur verwijderen bij veeteelt

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Wilt u de ammoniakgeur laten verwijderen die veroorzaakt wordt door uw veeteelt? Dan helpt QM Environmental Services Nederland u graag verder. Wij bieden milieuvriendelijke oplossingen aan voor het reinigen van grond en water en het neutraliseren van geur. Met onze jarenlange ervaringen en kwalitatief hoogwaardige producten, bieden we altijd een oplossing op maat.

De ammoniakgeur verwijderen bij uw veeteelt met onze MicroCat producten

Om de ammoniakgeur van veeteelt te verwijderen, gebruiken wij de middelen van MicroCat. Dit zijn microbiële producten die we inzetten om biologische afbraakprocessen op de starten, te herstellen of te versnellen. We gebruiken de middelen voor veel verschillende toepassingen, waaronder geurcontrole. Geuremissie is een serieus probleem voor mensen die in de buurt wonen van een veebedrijf. De geur is niet alleen onprettig, maar kan op de lange termijn ook gezondheidsklachten veroorzaken. Daarom wordt hier ook steeds strenger op gehandhaafd door overheden. Laat daarom de ammoniakgeur van uw veeteelt op een professionele manier verwijderen door QM Environmental Services in Den Haag.

Toepassing van QM-BioStable in een varkensstal om ammoniakgeur te verminderen.

Informeer naar de mogelijkheden

Naast het verwijderen van ammoniakgeur veroorzaakt door veeteelt, bieden we ook andere vormen van geurbestrijding aan. Zo schakelt u ons ook in voor stankoverlast van een riool of bij afvalwaterzuiveringen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan op +31-858771365 of vul het contactformulier in.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl

i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U