Ammoniakgeur verwijderen bij veeteelt

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Wilt u de ammoniakgeur laten verwijderen die veroorzaakt wordt door uw veeteelt? Dan helpt QM Environmental Services Nederland u graag verder. Wij bieden milieuvriendelijke oplossingen aan voor het reinigen van grond en water, maar ook voor het neutraliseren van geur. Met onze jarenlange ervaring en kwalitatief hoogwaardige producten, bieden we u altijd een oplossing op maat aan. Verken de mogelijkheden die wij u aanbieden.

Ammoniakgeur verwijderen bij uw veeteelt met de producten van MicroCat

Om de ammoniakgeur van veeteelt te verwijderen, gebruiken we de middelen van MicroCat. Dit zijn microbiële producten die worden ingezet om biologische afbraakprocessen op te starten, te herstellen of te versnellen. We gebruiken de middelen voor veel verschillende toepassingen, waaronder geurcontrole. Geuremissie is namelijk een serieus probleem voor mensen die in de buurt van een veebedrijf wonen. De geur is niet alleen onprettig, maar kan op de lange termijn ook gezondheidsklachten veroorzaken. Daarom wordt hier steeds strenger op gehandhaafd door overheden en is het nodig om de stank te neutraliseren. Laat de ammoniakgeur van uw veeteelt op een professionele manier verwijderen door QM Environmental Services in Den Haag.

Toepassing van QM-BioStable in een varkensstal om ammoniakgeur te verminderen.

Informeer telefonisch naar de mogelijkheden

Naast het verwijderen van ammoniakgeur dat veroorzaakt wordt door veeteelt, bieden we ook andere vormen van duurzame geurbestrijding aan. Zo schakelt u ons ook in voor stankoverlast van een riool of bij afvalwaterzuiveringen. Wij zijn uw partner op het gebied van chemische en milieubiotechnische oplossingen voor diverse milieuproblemen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar +31-858771365 of vul het contactformulier in.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl
i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U