Geurbestrijding die duurzaam wordt uitgevoerd

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Bij QM Environmental Services Nederland in Den Haag verzorgen wij geurbestrijding, waarbij we te allen tijde duurzaam te werk gaan. Onze oplossingen zijn milieuvriendelijk en bestrijden de nare geur bij de kern. Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van milieubiotechnologische en chemische oplossingen voor milieuproblemen in bodem, water en lucht. Wij zorgen voor professionele geurbestrijding zonder dat u overlast ervaart.

Bij geurbestrijding gaan we altijd duurzaam te werk

Zoekt u een effectieve oplossing voor geurbestrijding, maar wilt u hierbij wel duurzaam te werk gaan? Onze gespecialiseerde medewerkers bekijken de specifieke situatie en op basis van hun bevindingen, bestrijden ze de geur bij de kern. Om een nare geur te bestrijden, is een effectieve en doelmatige aanpak essentieel. Aangezien geuren zich snel verspreiden, is het belangrijk om de dampen direct bij de bron af te vangen.

Atmosferische geurcontrole

Dry Vapour Unit - watervrije geurcontrole

In line geurcontrole in riolen

Onze experts voorzien u van de juiste service

Bij QM Environmental Services leveren we kwalitatief uitstekende producten om geuren en stank te neutraliseren en geurvorming tegen te gaan. Met deze middelen voert u geurbestrijding duurzaam uit en zorgt u voor een effectieve oplossing van het probleem. U kunt bij ons terecht voor het bestrijden van geur in diverse sectoren. Zo verzorgen wij geurbestrijding in de industrie, zoals fabrieken, waarbij we duurzaam te werk gaan. Onze experts staan echter ook voor u klaar wanneer u nare geuren in huis wilt bestrijden. Wellicht is de aanschaf van een ontgeuringsinstallatie wel de juiste oplossing voor u. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bij QM Environmental Services bieden we ISO-gecertificeerde producten aan die ingezet worden bij een breed scala aan toepassingen. Wilt u graag de nare geur laten bestrijden door onze experts? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een professionele geurcontrole. U bereikt ons door te bellen naar +31-858771365. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van geurbestrijding en het duurzaam en milieuvriendelijk oplossen van bodem-, water- en luchtproblemen.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl

i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U