Stank neutraliseren

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Heeft u last van stank in uw bedrijfspand en wilt u dit laten neutraliseren? Dan wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf zijn. Bij QM Environmental Services Nederland in Den Haag bieden we diverse hoogwaardige producten aan voor het neutraliseren van stank, zodat u weer in een gezonde en aangename omgeving werkt. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van milieubiotechnologische en chemische oplossingen voor problemen in bodem, water en lucht. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van stankbestrijding.

Stank neutraliseren met behulp van de juiste producten

Het neutraliseren van stank is mogelijk door gebruik te maken van ISO-gecertificeerde producten. Bij ons bent u verzekerd van milieuvriendelijke producten van hoogwaardige kwaliteit voor het duurzaam bestrijden van nare geuren. Achter de productie van deze producten zit jarenlange ervaring en een volledig onafhankelijk onderzoek in binnen- en buitenland. Onze producten zijn uitermate geschikt voor geurbestrijding in huis, maar het is ook mogelijk om stank buiten huis te bestrijden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van ammoniakgeur dat veroorzaakt is door veeteelt. Ook het verwijderen van urinegeur behoort tot onze diensten.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Verzeker uzelf van de juiste producten

Voor het neutraliseren van stank in diverse sectoren hebben we diverse producten en systemen. Bent u benieuwd naar welk product het beste is voor uw situatie, bijvoorbeeld voor geurneutralisatie in een restaurant? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar +31-858771365 of het contactformulier in te vullen. Onze experts voorzien u deskundig advies en zorgen voor het beste resultaat betreft het neutraliseren van stank.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl

i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U