De bestrijding van algen in uw vijver

R

Voor een milieurvriendelijke en duurzame oplossing

R

Oplossingen voor veel door de mens veroorzaakte problemen

R

Onze oplossingen zijn tijd-, arbeid- en kostenbesparend

Heeft u last van algen in uw vijver en zoekt u voor dit probleem een grondige oplossing? QM Environmental Services Nederland helpt u graag verder met een geschikte oplossing voor algengroei. Wij specialiseren ons in milieubiotechnologische en chemische oplossingen voor milieuproblemen in bodem, water en lucht. Ons team is onderdeel van QM Environmental International: een firma dat door heel Europa actief is op het gebied van oplossingen voor milieuvraagstukken. Of u nu een oplossing zoekt voor algen in uw vijver of voor een ander probleem; onze specialisten staan voor u klaar.

Hoe ontstaan er algen in uw vijver?

Algengroei is een veelvoorkomend probleem dat een effectieve oplossing vereist. In vrijwel elke vijver zijn algen te vinden. Algen komen van nature voor in water en worden vaak meegenomen door de vissen en planten uit de winkel of door regen en wind. Het groeit door voedingsstoffen die geleverd worden door bijvoorbeeld de zon, maar ook van het voer en uitwerpselen van vissen. Daarnaast zijn tuinafval en een laag slib op de bodem van de vijver oorzaken van een overschot aan voedingsstoffen. Hierdoor blijven de algen in de vijver groeien; een probleem dat u natuurlijk wilt voorkomen.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Een milieuvriendelijke oplossing voor algengroei

Om algengroei tegen te gaan, kunt u bij QM Environmental Services in Den Haag terecht voor een milieuvriendelijke oplossing. Als gespecialiseerd leverancier bieden wij verschillende bestrijdingsproducten-en oplossingen aan waarbij het proces van vervuiling door middel van bacteriën wordt versneld. Voor de oplossing van algengroei gebruiken wij middelen van MicroCat. Deze middelen zetten we in om biologische afbraakprocessen op te starten, te herstellen of te versnellen.

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Wilt u de algen in uw vijver door ons laten bestrijden of heeft u een ander probleem op het gebied van natuurlijke waterzuivering? Wij bieden onder andere producten aan voor het verbeteren van uw rioolwaterzuivering met een zandvanger. Neem contact met ons op door te bellen naar +31-858771365. Samen bespreken we uw probleem op het gebied van algengroei en geven we deskundig advies over een passende oplossing.

Contact

AVG

Bezoek ons

QM Environmental Services Nederland B.V.
Henricuskade 123A

2497 NB Den Haag

Contacteer ons

Tel: +31-858771365
Fax: +31-847466328
E-mail: info@qmes.nl
i

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 70697590
BTW nr. NL858425968B01

IBAN no: NL45RABO0327738480
SWIFT/BIC code: RABONL2U